Locuitorii blocurilor Prima de pe strada Oneștilor din Oradea au avut un șoc marți dimineața: Într-una dintre parcările de lângă blocuri, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, a fost găsit un cadavru.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, criminaliști și „mascați”. Zona a fost împrejumită cu o bandă de delimitare.

Din primele informații, ar fi vorba despre cadavrul unei persoane de sex feminin, aflat în descompunere, potrivit surselor BIHOREANULUI. În cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de omor. 

Cadavrul a fost ridicat de un echipaj de pompe funebre și dus la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru necropsie. Medicii legiști vor stabili cum a murit victima.

La fața locului, criminaliștii au continuat cercetările, luând probe de pe remorca respectivă.

Remorca era parcată în zona dinspre strada Chimiei. Ea a fost lăsată între două locuri de parcare, blocate cu stâlpișori (foto jos) care indică faptul că acel loc nu poate fi ocupat la liber, ci doar dacă este cumpărat întâi.

UPDATE: Sora victimei, subnutrită și grav rănită

Se complică lucrurile în acest caz. Într-un apartament din același cartier, oamenii legii au găsit o femeie subnutrită și cu răni pe tot corpul, care a fost dusă de urgență la spital și despre care au aflat că este sora femeii găsite moartă, într-o valiză acoperită cu moloz și abandonată în remorca din parcare.

Detalii în articolul: „Cazul crimei de pe Oneștilor: Sora femeii omorâte a fost găsită subnutrită și cu răni pe tot corpul, într-un apartament

 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!