Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea au încheiat prima fază a campionatului Ligii I, ediţia 2017-2018, cu o înfrângere la Cluj-Napoca. Sportivele antrenate de Ioana Anica, Adriana Niculescu şi Daniel Anica au pierdut meciul cu satelitul CS Universitatea Cluj, cu scorul de 62-71.

În urma acestui rezultat, echipa orădeană a încheiat prima fază a competiţiei cu un bilanţ general de opt victorii şi două înfrângeri şi s-a situat pe primul loc în Grupa a 3-a. Orădencele au repurtat câte patru victorii din cinci meciuri atât pe teren propriu, cât şi în deplasare.

Potrivit prevederilor Regulamentului Specific al Ligii I la baschet feminin, toate echipele cu drept de promovare se califică în faza semifinală. Va rezulta, astfel, un număr total de opt echipe. După cum notează şi site-ul clubului CSM Oradea, rezultatele directe cu echipele care au drept de promovare se menţin şi în faza semifinală. Prin urmare, Universitatea CSM Oradea acesează faza semifinală cu un bilanţ general de 2-0, datorat dublei victorii repurtate asupra echipei din Târgu Secuiesc.

Faza semifinală se va desfăşura în sistem "fiecare cu fiecare", în dublă manşă, exceptând confruntarea cu Târgu Secuiesc. Astfel, adversarii echipei orădene în faza semifinală vor fi CSM Târgovişte, Phoenix Constanţa, Rapid Bucureşti, Agronomia Bucureşti, CSM CSŞ Ploieşti, respectiv Sportul Studenţesc.