Nu mai puțin de șapte dintre componenții echipei de polo CSM Oradea, care săptămâna trecută a cucerit titlul de campioană națională la categoria Juniori III, au fost convocați la echipa națională. Este vorba despre rerpezentativă U15 a României, care va lua parte la un stagiu de pregătire premergător participării la turneul de calificare pentru Campionatul European din Cehia.

Cei șapte tineri jucători de la CSM Oradea convocați la lotul național sunt: Marc Szilagyi, Benett Bajusz, Mark Tokai, Andrei Marinescu, Raul Șandru, Ianis Soponar și Mihai Fitero. 

Reamintim că aceștia sunt pregătiți la clubul orădean de Christian Șandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. 

Lotul lărgit al naționalei U15 la polo cuprinde în total 31 de sportivi, proveniți, în afară de CSM Oradea, și de la echipele: Steaua București, Dinamo București, Triumf București și CSM Corona Brașov.

Jucătorii de la CSM vor trebui să se prezinte la reunirea lotului națioal pe data de 14 mai, la bazinul Floreasca din București. Stagiul de pregătire se va desfășura până în data de 24 mai, iar antrenorii echipei naționale sunt Andrei Mateiași și orădeanul Eugen Băjenaru.