În spatele fiecărui bărbat cu realizări se ascunde o femeie nemulțumită de ele. Supărată pe Bihorel, care l-a taxat săptămâna trecută pe fostul director al APIA Bihor, Florian Pavel, pentru lamentațiile sale privind faptul că, odată cu pensionarea, și-a pierdut și apropiații din instituție, care nu s-au mai înghesuit să îl omagieze la plecare, soția acestuia, Irina, a postat, miercuri, o poză de grup cu soțul înconjurat de colegi la petrecerea de adio.

„Atâția au fost invitați, atâția au fost prezenți (distanțare socială), în alte împrejurări, vă spun eu, eram cam 200”, a scris revoltată soția.

Fotografiile nu-i fac niciun serviciu fostului director. Ignorând total orice normă de distanțare socială, cei circa 50 de participanți la agapă s-au înghesuit la poză umăr la umăr, ca-n vremurile bune, fără să lase între ei măcar un lat de palmă.

Doar 3 poartă mască de protecție și mai puțin de 10 par să o aibă la mână sau bărbie, majoritatea preferând, asemenea sărbătoritului, sfidarea noului coronavirus. P

roblema e că, dacă odată cu pensionarea Pavel se poate considera autoizolat la domiciliu și în cazul unei infectări își pune în pericol doar soția, angajații APIA mai au de dat față, pe lângă familii, cu fermieri de toate vârstele pe care îi pot infecta grație fostului lor șef. Iar la asemenea prieteni, nici Pavel nu mai are nevoie de dușmani...