Campania "Din suflet de sportiv", iniţiată de atleta Simona Kadas a continuat joi cu o nouă acţiune de donare de sânge pentru micuţa Miruna. De această dată, luptătorii de MMA (arte martiale mixte) au fost prezenţi la Centrul de Transfuzii Oradea să doneze sânge, în frunte cu antrenorul lor, Ioan Brânză.

Sportivii sunt legitimaţi la Centrul de MMA Sandu Lungu, iar dintre cei prezenţi la acţiune au făcut parte: Sergiu Breb, campion şi deţinător al centurii la luptă în cuşcă la categoria 84 kg, Ioana Drimba, atletă, sportivă şi instructoare la Atletic Gym, şi Diana Belbiţ, campioana României în cuşcă şi luptă la cea mai bună promoţie de MMA din Europa.

Aceasta campanie de donare de sânge a fost iniţiată pentru micuţa Miruna Vicaş, în vârstă de un an şi zece luni, diagnosticată recent cu leucemie de tip B.

"Vreau să le mulţumesc celor de la MMA, inclusiv lui Ioan Brânză, care au fost prezenţi azi să doneze sânge pentru micuţa Miruna. Ei au dat dovadă şi curaj, că nu numai în cuşcă sunt adevăraţi luptători şi campioni, ci şi în viaţa de zi cu zi. De aseamenea, vreau să îi mulţumesc şi doamnei directoare Ligia Burtă şi asistentelor pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei campanii", a declarat Simona Kadas.

Aceasta a făcut un nou apel către "toţi sportivii şi nu numai, să ni se alăture şi să doneze sânge pentru Miruna". "Cei care doresc mă pot contacta pe mine sau să meargă la Centrul de Trasfuzii. IMPORTANT: NU contează grupa sanguină", a mai precizat Simona.

"Ne-am implicat în această campanie pentru a o ajuta pe Miruna, cu mare nevoie de speranţă la viaţă", a declarat şi antrenorul Ioan Brânză.