Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obţinut o nouă victorie importantă în actualul sezon al campionatului Diviziei A. Bihorenii au jucat, duminică, la Reşiţa, unde au reuşit să se impună în faţa formaţiei locale CSM Şcolar, cu scorul de 34-28.

Jocul a fost controlat de elevii antrenorului Sebastian Tudor, care şi la pauză conduceau cu 17-12. Din nou, orădenii au avut o prestaţie bună, impunându-se fără mari emoţii.

CSM Oradea s-a detaşat încă din prima repriză, intrând la pauză cu un avantaj de cinci goluri. De asemenea, bihorenii s-au aflat în avantaj şi pe parcursul reprizei secunde, însă gazdele au reuşit să se apropie la un singur gol în minutul 54, când scorul a devenit 27-28.

Finalul de joc a fost controlat însă de orădeni, care rapid au refăcut diferenţa, iar după ultima sirenă rezultatul consemnat a fost 34-28 pentru CSM.

"Îi felicit pe băieţi pentru faptul că au rămas cu picioarele pe pământ după victoria cu Târgu Jiu din etapa trecută. S-au concentrat, au tratat cu seriozitate meciul de la Reşiţa şi au câştigat fără drept de apel. Mai avem nevoie de două victorii în etapele rămase de disputat, pentru a ne menţine în poziţia de lideri la finele turului. Ne apropiem tot mai mult de participarea în Cupa României, fapt care constituie un obiectiv pentru echipa noastră", a declarat, la final, antrenorul Sebastian Tudor.

Tehnicianul orădean a aliniat în acest meci echipa: Niculai, Duma – portari; Munea 11 goluri marcate, Liberţ 7, Stroe 6, Munteanu 4, Crăciun 3, Doboş 2, Szilágyi 1, Mihăilescu, Pop, Zamfir, R. Radu şi Iozu.

În urma acestei victorii, CSM Oradea rămâne cu punctaj maxim, având 8 victorii din 8 meciuri şi se menţine pe poziţia de lider. În etapa viitoare, handbaliştii de la CSM Oradea vor juca pe teren propriu cu HCM Sighişoara.