Echipa de futsal (fotbal în sală) Dinamo Leonardo Oradea a obţinut, duminică, prima victorie de la înfinţare.

Jucătorii bihoreni au primit, la Arena Antonio Alexe, replica formaţiei CS KSE Targu Secuiesc, în cadrul etapei a II-a a campionatului Ligii a II-a, în faţa căruia s-au impus, la limită, cu scorul de 7-6,  după un final de meci de infarct!

Orădenii au deschis scorul încă din primul minut, când a marcat căpitanul de echipă Andrei Şumălan, dar oaspeţii au marcat apoi de două ori, prin Boriceanu şi Albu. Dinamo Leonardo a reuşit însă egalarea din penalty, prin acelaşi Şumălan. Totuşi, până la pauză, echipa din Tg. Secuiesc a mai marcat de două ori, prin căpitanul Gal şi, astfel, a intrat în avantaj cu 4-2.

În partea secundă, oaspeţii au marcat primii, prin acelaşi Gal, dar Şumalan a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat, iar mai apoi a înscris pentru 4-5. A fost momentul psihologic, pentru că orădenii au mai reuşit apoi o dublă, prin Giura, care a întors scorul în favoarea bihorenilor, 6-5.

Cu un minut înainte de final însă, oaspeţii au reuşit să egaleze, dar portarul orădean Vlad Gheţe a marcat apoi golul victoriei cu un şut din propriul careu. Astfel, Dinamo Leonardo s-a impus cu scorul de 7-6 şi a obţinut prima victorie în Liga a II-a de futsal, după ce în runda inaugurală a cedat pe terenul celor de la AS Inter Gheorgheni.

Pentru Dinamo Leonardo Oradea au evoluat în meciul de duminică: Gheţe Vlad, Marin Cristian, Giura Răzvan, Samuilă Marius, Rozsa Tamaş, Şumălan Andrei, Balaiban Raul, Antal Constantin, Zima George, Satmari Sorin, Moisi Dănuţ, Fărcuţ Gabriel, Junc Mario şi Mangra Valentin. Antrenori: Cristian Ungur şi Zima George

În etapa următoare, orădenii vor evolua în deplasare, pe terenul echipei CFF Clujana Cluj-Napoca, duminică, 1 octombrie.