După FCSB, şi Dinamo vine la Oradea, aici unde are şi suporteri, chiar dacă nu într-un număr atât de mare ca echipa de pe primul loc din Superligă. Dinamo vine să joace cu FC Bihor şi cu UTA, iar fanii bihoreni ai „câinilor roşii”, grupaţi în două asociaţii de suporteri, Guardia Oradea şi DDB Bihor, îi vor întâmpina joi seara la Hotel Ramada. 

După FCSB, celălalt nume greu din fotbalul românesc poposeşte la Oradea! Este rândul echipei Dinamo Bucureşti să fie văzută „pe viu” de iubitorii fotbalului din Oradea, vineri, de la ora 20.30, într-un meci cu echipa locală FC Bihor. 

Cum formaţia bucureşteană va mai disputa şi luni un meci pe Stadionul Iuliu Bodola, în compania celor de la UTA, „câinii roşii” vor rămâne astfel timp de mai multe zile în oraşul de pe Crişul Repede, un prilej foarte bun pentru suporterii lor din Bihor de a interacţiona cu ei.

În judeţul Bihor sunt cel puţin două grupări de suporteri ai echipei Dinamo, organizate ca asociaţii, care vor primi aşa cum se cuvine formaţia „câinilor roşii”. Este vorba despre Guardia Oradea, un fan club Dinamo înfiinţat în 2001, și DDB Bihor. 

Cele două galerii dinamoviste din Bihor îşi vor întâmpina favoriţii în seara de joi, în jurul orei 19, la Hotel Ramada, acolo unde va fi cazată echipa Dinamo, pe perioada şederii la Oradea. 

În aceeași seară vor fi împărţite bilete către suporterii dinamovişti din Bihor. În total, clubul Dinamo a primit 700 de bilete pentru jocul cu FC Bihor de vineri seara, din care jumătate au fost rezervate galeriei care vine de la Bucureşti, iar cealaltă jumătate a fost atribuită celor două asociaţii ale suporterilor dinamovişti din Bihor.

De asemenea, suporterii bihoreni ai dinamoviştilor, grupaţi în cele două asociaţii, vor putea interacţiona cu oficialii clubului bucureştean, sâmbătă seara, când, de la ora 20:30, au programată la Hotel Ramada o sesiune de „întrebări şi răspunsuri” cu conducătorii şi membrii staff-ului tehnic al dinamoviştilor.

Antrenamentul echipei Dinamo înainte de jocul cu FC Bihor este programat vineri dimineaţă de la ora 11, la Baza AEK, pe o suprafaţă sintetică.

Apoi, după jocul de vineri seara, dinamoviştii vor efectua sâmbătă, de la ora 11, şi duminică, de la ora 16, antrenamente la stadionul din Salonta.

Meciul cu UTA, din Superligă, este programat luni seara cu începere de la ora 18.

Pe de altă parte, amintim că asociația Guardia Oradea a fost primul fan-club Dinamo din ţară care a făcut o coregrafie, la meciul din 2004 pe care dinamoviştii l-au susţinut în compania celor la FC Bihor, atunci când echipa orădeană s-a aflat pe prima scenă fotbalistică a ţării.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!