Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor au finalizat cercetările în cazul unei orădence acuzate de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată iar luni au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de trimitere în judecată, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Din investigaţiile poliţiştilor a reieşit că, în decurs de două luni, în vara anului trecut, Daniela Moisa, 52 ani, şi-a însuşit peste 130.000 lei din banii unei fabrici de mase plastice din Sântandrei, unde lucra ca director comercial.

"În perioada iunie - iulie 2010, suspecta şi-a însuşit fără drept din casieria firmei diverse sume de bani iar ulterior i-a folosit în interes personal", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Pentru a justifica lipsa sumelor de bani, Moisa a întocmit şi semnat în numele unui furnizor facturi false de aprovizionare, modificând prin contrafacere şi extrasele de cont. Prejudiciul total cauzat de femeie se ridică la 134.000 lei.

"Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de trimitere în judecată a suspectei", a mai spus inspectorul principal Alina Dinu.