Victor Ciordaş, directorul tehnic al Companiei de Apă Oradea (CAO), şi-a dat demisia din funcţie, la un an şi jumătate după ce fusese numit, şi a intrat brusc în concediu medical.

„În demisia pe care şi-a depus-o, domnul Ciordaş a invocat motive personale. Am încercat să discut cu el, dar nu răspunde la telefon", a declarat pentru BIHOREANUL Ovidiu Gavra, directorul general al CAO.

Gavra a adăugat că nu ştie dacă fostul director tehnic va părăsi sau nu compania. „Deocamdată ştiu doar că şi-a cerut demisia din funcţie, după care a intrat în concediu medical", a declarat managerul CAO.

Contactat de BIHOREANUL, primarul Ilie Bolojan a refuzat să comenteze gestul fostului director tehnic, deşi potrivit unor zvonuri Ciordaş ar fi demisionat la sugestia sa, care s-a declarat nemulţumit de mai multe isprăvi ale respectivului. „Am fost informat că şi-a dat demisia invocând motive personale. Mai mult de atât nu comentez", a spus Bolojan.

Victor Ciordaş este cel de-al doilea director care renunţă o funcţie de conducere în CAO în mai puţin de un an, după plecarea fostului director general Florin Morar, cel care fusese adus de primarul Ilie Bolojan de la regia de apă din Aleşd.

Potrivit comunicatului oficial al CAO, pe postul demisionarului Victor Ciordaş a fost numit, începând cu 1 aprilie, inginerul Gheorghe Popa, angajat al societăţii din anul 1982. Popa a fost şef al staţiei de epurare din 1985 până în 2009, an în care a preluat conducerea departamentului Apă Uzată, care cuprinde atât staţia de epurare cât şi reţelele de apă menajeră din municipiu.