Actualele abonamente de călătorie pe mijloacele de transport în comun au zilele numărate. OTL va introduce începând din 3 ianuarie cardurile de călătorie tip abonament pentru elevi şi studenţi.

Potrivit unui comunicat al societăţii de transport local, elevii orădeni îşi vor putea ridica noile abonamente de la punctele de vânzare deschise de OTL în Real 1, Carefour sau direct de la sediul OTL din strada Atelierelor 12. La rândul lor, studenţii îşi vor putea pocura abonamentele de la chioşcul din faţa Universităţii Oradea.

Pentru personalizarea şi eliberarea cardurilor, elevii vor trebui să prezinte în original şi xerocopie Cartea de identitate sau certificatul de naştere şi Carnetul de elev, vizat la zi pentru anul şcolar 2012, cu menţiunea "curs de zi" prin aplicarea în clar a ştampilei rotunde a unităţii de învăţământ şi a semnăturii autorizate a directorului unităţii.

În schimb, studenţii vor trebui să prezinte, tot în original şi xerocopie, Cartea de identitate şi Carnetul de student, vizat la zi, cu menţiunea "curs de zi" sau "IF" (n.r. Învăţământ cu frecvenţă sau de zi), prin aplicarea în clar a şampilei rotunde a unităţii de învăţământ şi a semnăturii autorizate a decanului.