Noo'vo Resto Lounge de pe strada Alecsandri îi invită pe orădeni, pe 8 decembrie, la o seară de blues ardelenesc cu clujenii de la Nightlosers. „Cu hituri internaționale și un vibe autentic, această seară promite un blues inedit și distracție garantată”, anunță organizatorii.

Nightlosers este o trupă înfiinţată în Cluj-Napoca în 1994, care cântă blues ardelenesc, un fel de etno-blues postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt presărate cu intervenţii etno ale minorităților conlocuitoare, mai ales cele din Transilvania.

Fac un amestec delicios de muzică blues și populară cu un groove jazz-funky pe deasupra și mult umor, astfel că muzica Nightlosers este plină de surprize și turnuri originale.

Grupul este cunoscut în special graţie unor piese precum ”Beţivan ratat” şi ”Dragostea-i ca şi o râie”, care reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei, prezent la rândul lui în concertele formaţiei.

Nightlosers a lansat patru albume de studio - ”Sitting On Top Of The World” (1994), ”Plum Brandy Blues” (1998), ”Rhythm & Bulz” (2004) şi ”Cinste lor” (2013). Trupa este compusă în prezent din Hanno Hoefer, Jimi Laco, Lucian Pop, Grunzo Geza, Péter Attila şi Claudiu Purcarin.

Cântarea de la Noo'vo Resto Lounge începe vineri seara, pe 8 decembrie, de la ora 19:00. Locurile pot fi rezervate telefonic, la 0750.432211. Costul biletelor: 75 lei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!