Poliţiştii din Iaşi au fost chemaţi sâmbătă seara să intervină la un eveniment neobişnuit. Doi bărbaţi au intrat în parcarea unui mall cu un tractor și cu un plug atașat de vehicul. 

Potrivit site-ului de ştiri Libertatea.ro, cei doi bărbaţi care s-au dus în Iaşi cu tractorul cu plug sunt din comuna ieșeană Ungheni şi ar fi pornit spre oraş, sâmbătă, la ora 22, după ce ar fi băut la un birt din satul Bosia, din comuna respectivă.

Sursa citată mai notează că cei doi bărbaţi au intrat cu greu în parcarea mall-ului cu tractorul, dar într-un final au reuşit să oprească vehiculul într-un spațiu amenajat pentru mașini. 

Cei doi s-au dus apoi să mănânce la un restaurant din interiorul mall-ului şi au mai petrecut câteva zeci de minute la un cazino din apropiere, unde ar fi jucat la păcănele.

La miezul nopţii, un paznic al centrului comercial a observat tractorul şi a sunat la poliţie.

Oamenii legii au ajuns repede la faţa locului şi, după mai multe verificări, au aflat că şoferul tractorului nu avea permis de conducere, iar testat cu aparatul etilotest a reieşit că avea o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz IPJ Iaşi a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!