Accident grav, luni seara, pe DN19, între Valea lui Mihai şi Săcueni. Un marghitan de 44 ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă deosebit de periculoasă, maşina a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ.

La locul accidentului s-au deplasat imediat mai multe echipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD, care au acordat primul ajutor răniţilor şi i-au transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă judeţean Bihor, şoferul şi fiul său de 11 ani au fost grav răniţi iar un alt copil de 11 ani a suferit leziuni mai uşoare.

"Bărbatul a avut un traumatism cranian sever, fiind găsit inconştient în maşină. Un copil de 11 ani a suferit, de asemenea, un traumatism cranian moderat şi fractură de femur iar cel de-al doilea copil a fost preluat cu traumatism cranian uşor şi escoriaţii", a declarat BIHOREANULUI dr. Venter Liciniu.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, accidentul s-a produs din vina şoferului.

"Şoferul nu poseda permis de conducere şi nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum – carosabil umed", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.