Doi tineri din Oradea care vindeau canabis și 3-CMC, substanţă denumită uzual "Cristal", au fost prinşi de poliţiştii Antidrog şi arestaţi preventiv pentru 30 zile pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. În urma percheziţiilor domiciliare realizate la locuinţele celor doi s-au găsit zeci de doze pregătite să fie traficate. 

Arestarea preventivă a celor doi tineri, despre care BIHOREANUL a aflat că se numesc Adrian Cristian Gordan (30 ani) respectiv Bianca Evelyn Ujupan (22 ani), a fost solicitată, joi, de procurorii ocurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea, în urma unei anchete care a scos la iveală că, în intervalul august - octombrie 2024, aceștia au procurat, deținut și vândut diferite cantități de canabis și 3-CMC către consumatori de pe raza județului Bihor. 

Dozele erau vândute cu sume cuprinse între 300 și 1.000 lei.

Potrivit unor informări transmise, vineri, de Poliţia Bihor şi DIICOT,  locuinţele celor doi au fost percheziţionate, miercuri, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, care au ridicat aproximativ 90 grame pulbere cristalizată (3-CMC), o parte din cantitate fiind  porționată în 26 de doze, 20 de grame de canabis.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea şi de procurorii DIICOT Oradea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!