Accidentele mortale au avut loc în Ajunul Crăciunului. Primul, în comuna Holod, unde un bărbat de 40 de ani din comuna Şoimi a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un autobuz care venea din sens opus. "În urma accidentului, şoferul a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul", a explicat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.
În aceeaşi seară, la aproximativ 40 de minute, pe DN 1 s-a produs o altă tragedie. Un pensionar de 75 de ani, care a încercat să traverseze şoseaua în loc nepermis şi fără să se asigure, a fost lovit de o maşină şi a murit în urma leziunilor suferite.

Un alt septuagenar a fost rănit grav, într-un accident similar produs vineri, la prânz, pe drumul judeţean 192/A, în localitatea Ucuriş. "Un tânăr de 26 de ani din Arad a accidentat un bărbat de 76 de ani, din Ucuriş, care se angajase în traversarea şoselei prin loc nemarcat şi fără să asigure", a arătat purtătorul de cuvânt al IJP Bihor. În urma accidentului, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

O zi mai târziu, trei persoane au fost rănite, dintre care unul grav, după ce o şoferiţă de 26 de ani a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei, a ieşit în decor şi s-a lovit de un copac. "Într-o curbă la stânga, în condiţii de carosabil uscat, tânăra a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un copac de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare", a declarat ofiţerul.

În urma accidentului rutier, unul din pasagerii din autoturism, un bărbat de 32 de ani, din Săcueni a fost rănit grav, iar conducătoarea autoturismului, şi un alt pasager, un orădean de 26 de ani au suferit leziuni uşoare. Toţi trei au fost internaţi la Spitalul Clinic Judeţean Oradea.