Reprezentanţii secţiei de Powerlifting de la clubul Crişul Oradea participă în această săptămână în Ungaria la Campionatul European de Powerlifting - Împins din culcat, clasic şi echipat.

Competiţia este organizată la Budapesta de Federaţia Maghiară de Powerlifting, iar din delegaţia României fac parte şi doi sportivi legitimaţi la CS Crişul Oradea. Este vorba de instructorul şi totodată sportivul Florin Ionuţ Lupaş, respectiv de sportivul Iustinian Popa. 

Echipa naţională a României cuprinde în total opt sportivi şi este condusă de preşedintele federaţiei Ovidiu Pănăzan, cel care este şi antrenorul federal al delegaţiei.

Întrecerile de la Budapesta reunesc la acest Campionat European un număr record de 1.021 de participanţi.

„Ne dorim reușite pentru sportivii noștri și cei ai întregului lot naţional. Avem mare încredere în Florin Lupaș şi Iustinian Popa, mai ales că, în 2021, Florin a obţinut medalia de bronz. Sigur, şi o clasare pe locurile IV-VI ne va bucura, dar cel mai important este faptul că sportivii noştri participă la acest campionat cu şanse reale", a precizat directorul clubului Crişul, Pető Dalma Csilla.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!