În prima zi a acestei luni a avut loc festivitatea de premiere pentru Campionatul României la  karting - CNKS. Evenimentul a avut loc la Suceava, unde şi Bihorul a fost reprezentat de doi piloţi la grupa mare kfj, cu motoare de 125 cm, de cunoscutul pilot orădean Antoni Cohuţ, iar la cea mai mică grupă, promo bb cu motoare de 50 cm monomarca Comer si o putere de 5 cai, de debutantul Ivan Indriesi.

Cei doi piloţi sunt foarte talentaţi, dar din păcate, după 7 etape, nu au putut obţine titlul de campioni la grupa mare. Anumite probleme tehnice le-au pus probleme orădenilor la două dintre etape, unde nu au putut puncta, trebuind să se mulţumească cu locul 3. 

De precizat că, la grupa mică, Ivan Indriesi, înainte de etapa a 4-a, în urma unei căzături la o plimbare cu bicicleta, a suferit o fractură de braţ, care l-a scos patru săptămâni din competiţie, nemaiputând lua startul în etapa a 4-a. Astfel, cu punctele adunate în 6 etape a reuşit doar locul 3 pe ţară. 

"Vrem să mulţumim mecanicului nostru, care a muncit din greu pentru rezultatele noastre. Si nu în ultimul rând, celor de la Madrugada Concept Oradea pentru sprijinul acordat", se arată într-un comunicat al clubului la care sunt legitimaţi cei doi sportivi orădeni.