Trupa bihoreană de hip-hop Bazooka, formată din orădeanul Codrin Bradea, aka Satana, şi aleşdanul Vlad Milea, aka Echo, a lansat cel de-al cincilea album, denumit „Doi penali”.

Albumul a fost lansat joi seara, pe platforma YouTube, după o perioadă de pregătire ce a durat doi ani. „Ne bucurăm mult că ne-a ieşit. În mai puţin de 48 de ore avem aproape un milion de vizualizări adunate la toate cele 12 piese, iar cele cu clip, patru la număr, au trecut de câte 100.000. Codrin s-a ocupat de editarea, montarea şi realizarea videoclipurilor, eu de sunet, mix/master şi producţie", a spus Echo pentru BIHOREANUL.

El a mai spus şi că albumul va fi lansat zilele acestea pe Spotify, precum şi pe alte platforme de streaming.

Cea mai populară piesă de pe noul album este "Bwaba", în care cei doi îi sfătuiesc pe tineri, prin versuri, să nu consume droguri. „Copii, nu vă drogaţi, ca vă dă cu coasa Bwaba", cântă cei doi.

Sâmbătă, piesa se afla pe locul 10 în topul celor mai populare melodii lansate recent pe YouTube în România, adunând aproape 200.000 de vizualizări.

Piesele de pe albumul „Doi penali" au tematici ca alcoolul, femeile, superficialitatea societăţii sau degradarea acesteia.

BIHOREANUL a prezentat recent povestea celor doi bihoreni, care s-au lansat în muzică, iar Codrin și în gaming, cu ajutorul reţelelor de socializare, adunându-și mulți fani și urmăritori.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!