Doi poliţişti din Săcueni au ajuns în anchetă, după ce au fost filmaţi într-o benzinărie orădeană, în timp ce umpleau cu benzină canistrele din portbagajul autoturismului de serviciu.

În înregistrarea postată pe YouTube, poliţiştii îmbrăcaţi în haine civile au şi fost întrebaţi dacă benzina din canistră e de vânzare, însă aceştia nu au răspuns, ci şi-au continuat treaba şi au plecat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, imediat după apariţia înregistrării, Biroul de Control Intern al Inspectoratului de Poliţie a declanşat o anchetă în caz. "În funcţie de rezultat se vor lua măsuri", a declarat purtătorul de cuvânt.

De altfel, cei doi poliţişti au şi fost chemaţi să dea explicaţii, iar surse din instituţie au declarat că aceştia ar fi încărcat combustibilul destinat maşinilor de serviciu, nefiind vorba de o sustragere.

"Maşinile de serviciu ale instituţiei sunt alimentate doar de la benzinăriile Lukoil. Pentru că în zona Marghita societatea nu are puncte de lucru, poliţiştii din Săcuieni fac plinul în Oradea. Cei doi au spus că o parte din cota lunară de 52 de litri, care nu a încăput în rezervor, a fost pusă în canistre ca să nu mai facă încă un drum până în Oradea, deşi acest lucru le era interzis", a explicat sursa BIHOREANULUI

Vedeți întreaga scenă, în filmulețul de mai jos. Sursa video: Bihon.ro