Doi poliţişti şi un pasager din Passat-ul care i-a izbit au ajuns la spital în urma accidentului produs în noaptea de luni spre marți, la intersecţia dintre bulevardul Magheru şi Parcul Traian, după ce o maşină de Poliţie care venea dinspre Aleea Ştrandului a fost izbită de şoferiţa unui Volkswagen Passat care venea, pe drumul prioritar, dinspre magazinul Crişul.

„Pacienţii au fost internaţi la Secţia de Neurochirurgie cu traumatisme cranio-cerebrale minore”, a declarat marți dimineață pentru BIHOREANUL dr. Dacian Juca, locţiitor al şefului SMURD-UPU Bihor.

Poliţiştii au făcut publice, marţi dimineaţă, și primele concluzii ale accidentului. Potrivit comunicatului transmis de Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, accidentul a fost reclamat la ora 00.56.

„O femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din municipiul Oradea, înspre Piața Emanuil Gojdu, la intersecția cu strada Aleea Ștrandului nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o autospecială MAI”, se arată în informare.

În vreme ce, luni noapte, unii martori au susținut că mașina nu avea semnalele acustico-luminoase în funcțiune, comunicatul arată contrariul.

Potrivit documentului, mașina avea în funcțiune mijloacele speciale luminoase și acustice de avertizare și era condusă pe strada Aleea Ștrandului înspre Parcul Traian de către un agent de poliție de 24 de ani, din cadrul IPJ Bihor, care se afla în timpul serviciului, în misiune. Acesta se deplasa la un eveniment sesizat prin 112 împreună cu un alt coleg din cadrul aceleiași structuri.

„În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că nici unul din cei doi conducători auto nu a consumat băuturi alcoolice”, a mai transmis Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.