Doi tineri cu vârste de 15 şi 17 ani din comuna Abrămuţ sunt cercetaţi pentru furt, după ce au fost prinşi golind portbagajul unei maşini din Marghita.

Cei doi băieţi au fost prinşi vineri dimineaţă de poliţiştii de ordine publică din Poliţia Marghita şi sunt bănuiţi că în noaptea de dinainte au "spart" trei autoturisme parcate în municipiului Marghita din care au furat unelte, aparatură electrică, un telefon mobil, dar şi alte bunuri.

Toate bunurile sustrase din cele trei autoturisme au fost recuperate de poliţişti şi restituite proprietarilor, a anunţat, luni, Poliţia Bihor, printr-un comunicat.

"În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii din Marghita îi bănuiesc pe cei doi că în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2015 ar fi sustras 180 euro şi 95 lei dintr-un alt autoturism parcat pe o stradă din Marghita şi că, în noaptea de 7 spre 8 aprilie a.c., ar fi sustras aparatură electronică din autoturismul unui localnic", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Cei doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate.