Sportivii de la clubul CS Crişan Bihor au participat în weekend la întrecerile Cupei României la karate, a doua cea mai puternică şi importantă competiţie la nivel naţional, după campionatul naţional, "un concurs cu cluburi venite din toată ţara şi cu mulţi sportivi pe categorii", după cum a declarat sensei Florin Crişan, conducătorul clubului bihorean.

Delegaţia bihoreană a fost formată din trei sportivi (un minicadet, un cadet şi un junior) şi sensei Forin Crişan.

La final, rezultatele bihorenilor au fost chiar bune, doi din cei trei sportivi deplasaţi la concurs urcând pe prima treaptă a podiumului. Astfel, Mălina Bogdan s-a situat pe primul loc la kumite cadeţi feminin +54 kg, iar Andreea Bogdan, pe primul loc la kumite juniori feminin -59 kg.

De precizat faptul că ambele sportive au câştigat toate meciurile la diferenţe mari de puncte contra unor adversare de la cluburi precum Steaua şi Dinamo.

Cea de-a treia sportivă de la CS Crişan, Dalina Blaj, fiind la prima competiţie de acest nivel, a fost aproape să câştige, dar "din cauza unei greşeli de atenţie a pierdut în ultimele secunde", după cum a precizat sensei Florin Crişan.