Fotbalul bihorean este din nou în doliu. Fostul jucător al echipei FC Bihor Dumitru Burescu s-a stins din viaţă, luni, la vârsta de 54 de ani.

Dumitru Burescu nu a dat semne că ar avea probleme de sănătate. El era preşedintele echipei de old-boys Olimpia Oradea Old-Boys, echipă la care şi juca, având acţiuni chiar de câte două ori pe săptămână.

De altfel, Dumitru Burescu a fost prezent în luna iulie la Centenarul fotbalului beiuşean, unde a jucat pentru Olimpia Old-Boys Oradea şi unde, spun colegii, a avut o stare de spirit foarte bună.

Dumitru Burescu a fost găsit fără suflare, luni, acasă, de soție.

"Drum lin spre îngeri, dragă Buri! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace pe Dumitru Burescu, preşedintele clubului nostru Olimpia Oradea Old-Boys, căpitanul nostru de echipă şi fotbalistul nostru drag! Nu te vom uita niciodatăt, dragă prietene!!! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!", este postarea pe pagina de Facebook a clubului orădean de old-boys.

"Este o veste foarte tristă. Eu am fost coleg de echipă cu el în anii 97-98, şi chiar coleg de cameră. A fost un coleg şi un om deosebit, un caracter curat. Este o veste şocantă care am primit-o astăzi, nu-mi vine să cred... Este o mare durere", a declarat Florin Fărcaş, antrenorul celor de la CAO şi fost coleg ca jucător cu Burescu, la FC Bihor.

În cariera de fotbalist, Dumitru Burescu a mai evoluat, în afară de FC Bihor, şi la formaţiile Înfrăţirea Oradea, Astra Arad, UTA, FC Drobeta Turnu Severin şi Apulum Alba Iulia.

Conform raportului medicilor, de marți, cauza morți l-a reprezentat infarctul.