O firmă orădeană a donat pentru săracii Oradiei 10 tone de făină de grâu şi mălai pentru săracii Oradiei, cu ocazia sărbătorilor de Sfintele Paşti.

Direcţia de Asistenţă Socială Oradea a împărţit ajutoarele centrelor din subordine, dar şi către 20 de asociaţii şi fundaţii din municipiu, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de orădeni.

"Reprezentanţii companiei, care doresc să îşi păstreze anonimatul, ne-au întrebat cu ce pot să îi ajute pe cei mai puţin favorizaţi dintre orădeni. Noi am spus că ar fi cel mai bine cu alimente de bază, pentru a-şi prepara ei ce doresc", a declarat pentru BIHOREANUL directorul DASO, Anca Grama.

Distribuţia alimentelor, în valoare de peste 30.500 lei, s-a făcut începând de săptămâna trecută, pentru a ajunge la beneficiari înainte de sărbători.

"O parte din alimente au fost distribuite de angajaţii DASO, ocazie cu care am împărţit către 40 de familii cu copii şi pachete cu mâncare", a mai spus Grama. Astfel, 25 de pachete cu alimente, fiecare în valoare de 50 lei, au fost distribuite dintr-o donaţie făcută de părintele Mircea Ioniţă de la Biserica Militară din Oradea, iar alte 15 pachete au fost donate de către DASO din rezervele proprii.