Atleta orădeană Dorina Korozsi s-a întors cu medalii de aur de la Campionatele Naţionale de Masters în sală, competiţie care a avut loc la Bucureşti, în perioada 20-21 februarie.

Revenită după o accidentare şi aflată la prima competiţie oficială în 2021, atleta orădeană care reprezintă acum clubul Atletis Iaşi, nu a luat startul la proba sa favorită, cea de 800 de metri, nefiind pregătită sută la sută pentru aceasta şi a preferat să se înscrie la 1500 şi 3000 metri, probe la care a obţinut locul I şi a devenit campioană naţională de sală la categoria de vârstă de 35 ani.

Deşi anumite probe au reunit un număr redus de participanţi, în total ediţia din acest an a Naţionalelor de sală la Atletism Masters a reunit 171 de sportivi, dintre care 134 de concurenţi la masculin şi 37 la feminin.

Pe lângă medaliile obţinute, orădeanca Dorina Korozsi a primit însă şi o veste mai puţin plăcută, oficialii federali anunţând sportivii că, din cauza măsurilor impuse de pandemie, Campionatele Mondiale care ar fi trebuit să aibă loc la vară în Finlanda, la Tampere, au fost anulate.

De altfel, mai multe concursuri internaţionale de masters au fost anulate deja din acest an, astfel că următoarea competiţie la care va participa orădeanca va fi Campionatul Naţional de Cros Masters, care va avea loc la Beiuş, în data de 5 iunie.