Atleta orădeană Dorina Korozsi revine în competiţiile oficiale, urmând a participa sâmbătă şi duminică la întrecerile Campionatului Naţional de Masters, competiţie care se va desfăşura în sală, la Bucureşti.

Pentru că revine după o accidentare, orădeanca nu va lua startul la proba ei preferată, cea de 800 metri, ci va alerga în probele de 1500, respectiv 3000 de metri.

"M-am pregătit mai greu în această perioadă pandemică, mai mult la sala de fitness unde lucrez şi mai puţin afară, dar mă consider pregătită să mă bat pentru locul I în cele două probe la care voi lua startul", a declarat, pentru BIHOREANUL, Dorina Korozsi, înaintea plecării spre Bucureşti.

Orădeanca spune că nu-şi cunoaşte bine adversarele de la proba de 3.000 de metri şi recunoaşte că participarea la competiţie reprezintă o provocare.

Proba de 1500 metri este programată sâmbătă cu începere de la ora 14:35, iar cea de 3000 metri, duminică de la ora 11:00.

Pentru Dorina Korozsi acesta va fi primul concurs din acest an, ea propunându-şi să ajungă anul acesta, în vară, şi la Mondialele de Masters din Finlanda, de la Tampere, unde va concura la proba favorită, de 800 metri. "Dacă totul va merge bine în acest an, mă bate gândul să mă înscriu şi la Naţionalele în aer liber de la senioare", a mai precizat atleta care acum reprezintă un club din Iaşi, Atletis.