După începutul foarte bun de stagiune oficială în acest an, handbaliştii de la CSM Oradea au ajuns în acest weekend în faţa meciului cu numărul 4, cel care reprezintă însă derby-ul cu principala pretendentă la promovare, CSM Odorheiu Secuiesc.

Sâmbătă, de la ora 18, echipa pregătită de Cosmin Liberţ şi Dan Piţigoi se va confrunta cu formaţia harghiteană la Arena Antonio Alexe, în cadrul etapei a 3-a din play-off-ul de promovare.

Reamintim că echipa orădeană are şase puncte din tot atâtea posibile, fiind lider al clasamentului după primele două etape.

"CSM a obţinut victorii de senzaţie cu Medgidia şi Ghimbav, ambele conturate după confruntări de mare angajament şi aprig disputate pe tot parcursul celor 60 minute de joc efectiv", după cum notează site-ul oficial al clubului orădean. Ca urmare, se aşteaptă ca şi de această dată, la jocul cu echipa din Odorhei, echipa bihoreană să arate o determinare deosebită, având în vedere că îşi doreşte şi revanşa în faţa hargitenilor de la Odorhei, după înfrângerile din sezonul regular.

De partea cealaltă, CSM Odorhei a jucat un singur meci în play-off, câştigat pe teren propriu cu CSM Reşiţa.

"Venim după trei meciuri în care am obţinut victorii, astfel avem moralul ridicat. Aşteptăm meciul acesta cu Odorhei încrezători pentru că am mai jucat de două ori cu ei în prima fază a campionatului. Suntem mai mult decât conştineţi că totul stă în puterile noastre, nu ne este frică de echipa din Odorhei, chiar dacă toată lumea o declară principala favorită la promovare. În decursul celor 6-7 luni, de când am început pregătirea, pot să spun că am format un grup şi o echipă unită, care acum, cu siguranţă, îşi va vinde mult mai scump pielea şi se va bate până în ultima secundă, cum a făcut-o şi în meciul cu Medgidia, cum a făcut-o şi în meciul de la Ghimbav. Aşa vom face şi acum, suntem foarte încrezători şi ne dorim foarte mult victoria în acest meci", a declarat antrenorul Cosmin Liberţ.

Acesta a făcut apel şi la publicul spectator să fie într-un număr cât mai mare la jocul de sâmbătă seara, pentru a-i susţine pe roş-albaştrii în dezideratul lor de a obţine victoria.

Intrarea specatorilor la partida de la Arena Antonio Alexe este liberă. 


Programul complet al etapei a 3-a din play-off-ul Diviziei A la handbal masculin:

Sâmbătă, 17 februarie

Ora 17:00 CSM Făgăraş - CSO Teutonii Ghimbav
Ora 18:00 CSM Oradea - CSM Odorheiu Secuiesc

Ora 18:00 CSM Alexandria - CS Medgidia
CSM Reşiţa stă

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!