David Ciente, compozitor și producător muzical din Oradea cunoscut datorită unor hituri pe care le-a semnat pentru artiști precum Irina Rimes și Inna, a lansat o nouă melodie. Este vorba despre „Dorul”, alături de Julian (Iulian Selea). 

Infomusic.ro scrie că piesa „Dorul” este inspirată de poezia populară „Dorul II”, culeasă de Vasile Alecsandri. 

„Colaborarea cu Julian a început foarte natural și ne bucurăm să avem primul nostru release oficial, «Dorul», melodie care este compusă deja de peste 1 an, dar pe care abia acum reușim să o expunem publicului în mod oficial. Am cântat live această melodie pentru prima dată cu Julian la Untold 2022, iar acum are loc releasul oficial, la cererea foarte multor ascultători care au reacționat online la acel video. Această versiune oficială de studio vine cu unele elemente muzicale și vizuale în plus față de varianta live", a precizat David Ciente, citat de aceeași sursă. 

David Ciente este cel care a lansat, anul trecut, piesa „Ielele”, în colaborare cu Irina Rimes, ascultată la radio și pe platformele de streaming.

Recent, David și Irina au mai scos o piesă inspirată din tradiția și cultura românească. Este vorba despre "Străin în țara lui", inspirată de poezia "Doina" de Mihai Eminescu.

Julian, un tânăr talent promițător, a fost descoperit în concursul One True Singer.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!