Trei bărbaţi din Bihor au rămas fără permis de conducere şi sunt cercetaţi penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanţelor interzise, în urma unei acţiuni a Poliţiei rutiere desfăşurate la sfârşit de săptămână pe şoselele din judeţ. Cei trei au fost opriţi pentru controale de rutină, iar rezultatele testărilor preliminare de drog au fost pozitive.

Într-un comunicat transmis luni de Biroul de presă al Poliţiei Bihor se precizează că unul dintre şoferi, un tânăr în vârstă de 28 ani din Bunteşti, a fost oprit vinerea trecută, în municipiul Beiuș, iar ceilalţi doi, un bărbat în vârstă de 28 ani din Oradea şi un şofer de 43 ani din Sântandrei, au fost depistaţi duminică dimineaţa, în timpul unor controale desfăşurate de agenţii rutieri în Oradea. 

„În urma testărilor preliminare de drog, ale căror rezultate au fost pozitive în fiecare dintre cazuri, există suspiciunea că bărbații care conduceau autoturismele ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv", se precizează în comunicat. 

Celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice pentru a determina ce substanţe au consumat şi, în fiecare dintre cazuri, a fost întocmit dosar penal. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!