Trei minori şi patru adulţi au ajuns la spital, duminică, în urma a două accidente rutiere care s-au produs în mai puţin de o jumătate de oră pe DN19, între Săcueni şi Diosig.

Primul accident a fost semnalat la numărul de telefon 112 la ora 15.50 din în Săcuieni. Un şofer în vârstă de 22 de ani din localitate care pornise cu maşina spre Oradea nu a ţinut cont de ploaia torenţială şi a intrat cu viteză într-o curbă spre dreapta. Urmarea? Maşina a derapat, a pătruns pe sensul opus unde s-a izbit frontal de un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Cadea.

În urma evenimentului rutier, atât şoferul celui de-al doilea autoturism, cât și două femei de 42 și 21 de ani, ambele din Cadea, pasagere în aceeași maşină, au fost răniţi ușor. De asemenea, o tânără de 17 ani din Săcueni și un minor de 11 ani din Diosig, pasageri în prima maşină, au scăpat cu leziuni ușoare.

O jumătate de oră mai târziu, echipajele de urgenţă erau chemate la Diosig. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Lugoj, care circula pe direcţia Săcueni - Oradea, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie tot într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției din cauza carosabilului ud, iar maşina a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un autoturism condus regulamentar de o sătmăreancă de 34 de ani.

În urma impactului, un bărbat de 40 de ani și o minoră de opt ani, ambii din Satu Mare, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au ajuns la spital cu leziuni uşoare.