Sportivii clubului Crişul Oradea şi-au adjuecat două medalii de bronz la întrecerile Campionatului Naţional de înot pentru copiii de 11 ani, eveniment desfăşurat la Piteşti, în perioada 24-25 iunie, care a reunit la start un total de 153 de sportivi de la 20 de cluburi din întreaga ţară.

Clubul Crişul Oradea a obţinut locul 3 şi, implicit, medaliile de bronz, la probele de ştafetă feminin de 4x50 m liber şi 4x50 m mixt.

La probele individuale, tinerele înotătoare antrenate de Cristina Madău, Illés Zsolt şi Ovidiu Tirla au obţinut un loc 6, un loc 7, un loc 10 şi o clasare pe poziţia a 13-a.

Sofia Tirla s-a situat pe locul 6 în proba de 50 m spate şi pe poziţia a 7-a la 100 spate. Maia Crişan a fost a 10-a la 50 m fluture, iar Dominic Purtan s-a situat pe locul 13 în proba de 50 m liber.

În urma rezultatelor cumulate la aceste întreceri, CS Crişul Oradea s-a clasat pe locul 9 în ierarhia cluburilor.

"Ne bucură foarte mult aceste rezultate deoarece demonstrează că secţia de nataţie este performantă în continuare, iar cu această ocazie felicităm sportivii, antrenorii şi mulţumim părinţilor pentru susţinere!", a transmis Peto Dalma Csila, directorul clubului Crişul Oradea.

â

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!