Pugiliştii clubului Gym Mar Strong, antrenaţi de Viorel Crăciunea, au obţinut două locui I şi un loc II la Cupa Banatului – Gala Prieteniei care a avut loc în weekend în Timişoara.

La competiţie au luat parte sportivi de la 13 cluburi din ţară şi străinătate: Germania, Slovenia, Ungaria, Serbia şi România.

La categoria juniori 57 kg, Alexander Kaicza a câştigat, în prima zi, meciul cu slovenul Plava Salih, iar a doua zi s-a impus la puncte în faţa timişoreanului Beniamin Muller, de la CSM Timisoara.

La categoria juniori 66 kg, Bogdan Sânza a câştigat la puncte cu decizie unanimă în faţa lui Daniel Busik (BSV Freiburg Germania), după care şi-a adjudecat finala tot prin decizie unanimă (3-0) împotriva lui Mihai Nicolescu (LPS Banatul Timişoara). 

La categoria juniori 70 kg, Ianis Butnariu, Gym Mar Strong, a pierdut la puncte în meciul disputat împotriva lui Sebastian Vidican de la CSM Banatul Timișoara. 

 În aceeaşi perioadă, sportivul Angelo Covaciu de la categoria copii (34 kg) şi Claudiu Birău de la categoria tineret (91 kilograme) au reprezentat Gym Mar Strong la Centura Transilvaniei organizată la Cluj Napoca.

Angelo Covaciul s-a impus în faţa sportivului Daniel Granghean de la CS Câmpulung Muscel iar Claudiu Birău a câştigat meciul disputat cu Vlad Gheorghe CS Univers Cluj.