Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, accidentul a avut loc duminică în jurul orei 14 şi a fost provocat de un orădean de 34 de ani care se îndrepta spre casă la volanul unui autoturism înmatriculat în Elveţia.

"Fără să ţină cont de indicatorul care interzicea depăşirea, a trecut peste linia continuă, izbindu-se de o maşină condusă regulamentar din sens opus de un clujean de 36 ani", a declarat, luni, inspectorul principal Alina Dinu.

În urma impactului, primului autoturism i s-a desprins roata stângă faţă şi a fost proiectată în parbrizul unui al treilea autoturism, înmatriculat în Italia, condus pe direcţia Cluj - Oradea de un tânăr de 25 de ani, din comuna Borod.

Din fericire, deşi maşinile au fost serios avariate, în urma accidentului a fost rănit doar şoferul celui de-al doilea autoturism. "Conducătorul auto a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul judeţean Oradea pentru îngrijiri de specialitate", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.