Un număr de 6 persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce un şofer de 38 ani a pierdut controlul autoturismului pe Drumul judeţean 191/F, lângă Municipiul Marghita, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal de o altă maşină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 08.05. "Aflat la volanului unui autoturism înmatriculat în Ungaria, un marghitan de 38 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, pe un carosabil acoperit cu polei, maşina a derapat, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de un autoturism condus regulamentar din sens opus de o tânără de 22 ani tot din Marghita", a explicat joi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului, 6 persoane aflate în cele 2 autoturisme au fost preluate de echipaje ale SMURD Bihor şi transportate la Unitatea de Primire a Ugenţelor din Spitalul judeţean Oradea cu diverse leziuni.

"Conducătorii celor două autoturisme şi doi pasageri din cel de-al doilea autoturism, un bărbat de 68 de ani şi un copil de 7 ani, ambii din Marghita, au suferit leziuni uşoare şi au refuzat internarea", a declarat BIHOREANULUI şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Alte două persoane, o femeie de 38 de ani şi un copil de 2 ani din Marghita, pasageri în maşina condusă de şoferul care a provocat accidentul, au rămas, însă, în spital.

"Ambele victime sunt în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă. Copilul de 2 ani are traumatism cranian şi traumatism toracic iar pacienta de 38 ani a suferit un traumatism cranian", a mai spus şeful SMURD.