Cinci persoane, între care şi un copil de 8 ani, au fost rănite, miercuri după amiază, pe DN 76, la intrarea în localitatea Ceica, după o coliziune frontală între două autoturisme.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 16.20. La locul evenimentului rutier se află un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere care urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului şi degajarea părţii carosabile, în zonă circulaţia se desfăşoară pe un singur sens.

Impactul dintre cele două autoturisme a dus la rănirea a 5 persoane pentru preluarea cărora, la faţa locului s-au deplasat echipaje medicale ale SMURD, ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi o maşină de descarcerare.

"În prezent se evaluează situaţia. Din primele constatări, în accident au fost implicate 6 persoane însă doar 5 au suferit diverse leziuni. Într-una din maşini se afla o familie, mamă, tată şi un copil de 8 ani. Tatăl a suferit o fractură de femur, însă copilul şi soţia au leziuni uşoare. În cea de a doua maşină, răniţi sunt o femeie şi un bărbat, cu răni la nivelul membrelor", a precizat pentru BIHOREANUL şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.