O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţa, pe centura municipiului Oradea, lângă cimitir. Poliţiştii rutieri se află la faţa locului iar circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112 la ora 8.32. "Sunt implicate două autovehicule, iar o persoană primeşte îngrijiri medicale la faţa locului", a explicat comisarul şef Fărcuţa. 

La faţa locului se află echipaje ale SMURD Bihor şi ale Poliţiei Rutiere. "Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier. Deocamdată circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

foto: captura Info Trafic Bihor & Oradea/Filip Beni

Evenimentul rutier a fost surprins de mai mulţi participanţi la trafic. Din primele date, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar din înregistrările video postate pe grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea se vede că unul a ieşit în decor în urma impactului, rupând parapetul de pe marginea carosabilului. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!