O persoană a fost rănită, iar două maşini au suferit avarii serioase, luni, în urma unui accident produs la intersecţia bulevardelor Dacia şi Decebal.

Din primele informaţii, se pare că evenimentul rutier a fost provocat de şoferul unui autoturism Dacia Logan care a pierdut controlul direcţiei, a trecut peste scuarul ce delimitează sensurile de mers şi s-a izbit frontal de o autoutilitară.

"Poliţiştii rutieri sunt la locul accidentului pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs. Deocamdată putem să vă comunicăm că accidentul a fost anunţat la ora 14.54, sunt implicate două autovehicule şi s-a soldat cu rănirea unei persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Victima accidentului a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, cu traumatisme la cap şi abdomen. 

"Pacientul este în curs de evaluare", a spus şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Ulterior, medicul a revenit cu informații suplimentare despre starea pacientului, care a scăpat din accident cu leziuni care nu i-au pus viața în pericol. "A suferit o fractură de membru inferior stâng și câteva plăgi la nivelul capului, fiind internat la Secția de Ortopedie", a declarat dr. Borcea.