Doi orădeni au fost amendaţi cu câte 50.000 lei, joi, după ce după ce au fost prinşi la intrarea în ţară în Punctul de trecere a frontierei Borş cu 840 de pachete marca Jin Ling ascunse în maşini.

"Cele două persoane au intrat în ţară la volanul autoturismelor personale şi au fost oprite de un echipaj mobil format din lucrători ai Direcţiei pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bihor şi ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de frontieră Bihor, subinspectorul Cătălin Simuţ.

În timpul controlului, inspectorii vamali au descoperit ascunse în locaşuri special create în portbagajele maşinilor 840 pachete de ţigări marca Jin Ling, fără timbru fiscal, provenind de la un magazin duty-free din Ucraina.

"Inspectorii vamali au reţinut în vederea confiscării atât ţigările cât şi autoturismele folosite pentru transportul acestora", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, în urma constatărilor, cei doi orădeni s-au ales cu câte o amendă contravenţională de 50.000 lei.