Pugiliştii bihoreni de la Clubul Sportiv Basti Box Salonta s-au întors cu două locuri I şi trei locuri II de la turneul internaţional de box Memorialul "Varga Viktor", care s-a desfăşurat la Vecses, în Ungaria.

La competiţie au participat sportivi din ţări precum: Ungaria, Croaţia, Germania, Polonia, Serbia şi nu în ultimul rând România, prin pugilistii de la Basti Box Salonta.

După evoluţii bune, salontanii au reuşit două locuri I, prin Lara Nagy, la categoria – 46 kg şi Vas Norbert, la - 49 kg. De asemenea, au fost ocupate şi trei locuri III, prin Adelin Bulboacă, la – 63 kg, Bogdan Maliţa, la - 50 kg şi Adrian Ruge, în cadrul categoriei - 60 kg.

Sportivii salontani au fost însoţiţi de antrenorii Teodor Silaghi, Sebastian Silaghi şi instructorul sportiv Ioan Duma.

Pentru sportivii de la Basti Box urmează în acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, la Bekescsaba, în Ungaria, un nou turneu, unde va fi deplasat lotul comun Salonta- Holod, format din 16 pugilişti. Aceştia vor fi însoţiţi de antrenorii Teodor Silaghi, Ion Fugaru şi instructorul sportiv Ioan Duma.

Totodată, clubul Basti Box Salonta invită încă de pe acum "toţi iubitorii artei nobile box la Cupa Zilele oraşului Salonta - Memorial Hajnal Carol, ediţia a 4 a, care se va desfăşura în data de 20 mai, incepand cu ora 11:00, pe scena din piaţa agroalimentară din Salonta", după cum precizează clubul Basti Box printr-un comunicat.