De la întrecerile puternicului turneu al Campionatului Naţional de judo pentru categoriile de vârstă U14 şi U16, care au avut loc la Bacău, în perioada 16-17 martie, sportivii de la Judo Club Liberty Oradea s-au întors cu două medalii, ambele de bronz.

Cele două clasări pe podium au fost obţinute la categoria U16, cea a sportivilor născuţi în anii 2009 şi 2010, unde George Asproiu a ocupat locul III şi a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria 42 kg. Acelaşi rezultat l-a obţinut şi Andrei Sfârlea la categoria 50 kg.

Au mai participat de la JC Liberty la această categorie de vârstă şi Tudor Lascău, la 55 kg, şi Claudia Seica, la 52 kg.

La categoria U14, rezervată sportivilor născuţi în anii 2011 şi 2012, orădenii de la Liberty au ocupat un loc 9 la categoria 34 kg, prin Andrei Sabău, în timp ce David Baiduca, la 38 kg, nu s-a situat pe o poziţie fruntaşă.

Antrenoarele clubului Liberty Oradea sunt Loredana Lascău, Alina Borza şi Bianca Gavrea.

„Stafful Judo Club Liberty Oradea este mândru să fie reprezentat de astfel de sportivi talentați și dedicați, iar aceste rezultate, deși nu au fost pe măsura așteptărilor, sunt o confirmare a valorii și potențialului nostru în lumea judoului. Felicitări tuturor sportivilor și antrenoarelor implicate pentru aceste rezultate de excepție, iar noi suntem nerăbdători să vedem ce realizări ne așteaptă în viitorul apropiat”, se arată într-un comunicat al clubului bihorean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!