Campionatul Naţional de judo pentru copii, rezervat categoriilor de U13 şi U15, care s-a desfăşurat la Arad în perioada 21-22 mai, le-a adus sportivilor de la Judo Club Liberty Oradea două medalii, ambele de bronz.

Antrenoarele Loredana Lascău, Alina Borza şi Bianca Gavrea au participat la aceste întreceri cu un număr de şapte sportivi la U15 (sportivi născuţi în anii 2009-2010) şi doi judoka la U13 (născuţi în 2011-2012).

Dintre reprezentanţii clubului Liberty Oradea, Andrei Sabău şi George Asproiu au obținut cele mai bune rezultate. Andrei Sabău şi-a adjudecat medalia de bronz în cadrul categoriei 26 kg la U13, în timp ce George Asproiu a cucerit şi el bronzul la 38 kg U15.

Chiar dacă nu s-au situat pe podium, evoluţii bune au avut şi sportivii: Claudia Seica la categoria 52 kg, Ianis Kacsandi şi Ianis Suciu la 60 kg, Tudor Lascău la 55 kg, David Bălan la 50 kg, Andrei Sfârlea în cadrul categoriei 46 kg şi David Baiduca la categoria 38 kg.

„Ne bucurăm că avem în echipa noastră copii cu calităţi deosebite care sunt cu adevărat pasionaţi de judo. Chiar dacă rezultatele obţinute nu au fost cele scontate, avem încredere în sportivii noştri şi suntem mândri de ei de fiecare dată", au transmis, în cadrul unui comunciat, antrenoarele Judo Club Liberty Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!