Tânărul atlet al clubului Crişul Oradea, Cristian Mehes şi-a adjudecat două medalii de la întrecerile atletice care au avut loc în perioada 17-19 februarie la Bucureşti. Este vorba despre Campionatul Naţional de sală pentru seniori şi U23, respectiv de Campionatul Municipal de aruncări lungi pentru seniori şi tineret.

Mai întâi, Cristian Mehes (în foto, pe podium, primul din dreapta) a luat startul la întrecerile Naţionalelor de sală care au fost găzduite în perioada 17-18 februarie de Sala Ioan Soter. Aici, sportivul orădean a obținut o medalie de bronz la proba de aruncarea greutății din cadrul categoriei U23, după ce a reuşit o încercare de 14,73 metri.

După aceste întreceri, tot la București însă pe stadionul Iolanda Balas Soter a avut loc Campionatul Municipal de aruncări lungi seniori şi tineret, unde antrenorul Albert Mehes l-a înscris pe sportivul orădean la proba de aruncarea ciocanului. Aici, Cristian a obținut chiar locul 1, cu o performanță de 64,92 metri.

”Am considerat oportună înscrierea lui Cristian la acest concurs deoarece la finalul acestei săptămâni va avea loc în aceeași locație finalele Campionatului Național de aruncări lungi, unde sperăm să ne ridicăm la nivelul performanțelor din sezonul 2023”, a declarat antrenorul şi tatăl sportivului de la CS Crişul Oradea, Albert Mehes.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!