Încă doi bihoreni au fost depistaţi ca infectaţi cu coronavirus în urma analizelor efectuate marţi în laboratoarele celor două spitale mari din Oradea, Municipal şi Judeţean, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în Bihor de la începutul pandemiei a ajuns miercuri la 668.

În cursul zilei de marţi, la Spitalul Municipal au fost declaraţi vindecaţi tot doi pacienţi, astfel că bilanţul la acest capitol a ajuns în prezent la 583, cumulat de la începutul crizei sanitare. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, rata vindecărilor este de peste 87% din persoanele diagnosticate cu Covid în judeţ.

Pe de altă parte, în Spitalul Municipal sunt internate, miercuri, 92 de persoane, cu 5 mai multe decât în ziua precedentă, sursele BIHOREANULUI afirmând că este vorba şi despre trei persoane care au fost în contact cu cele două diagnosticate marţi. Dintre pacienţii internaţi, 63 sunt cazuri Covid active.

În centrul de carantină de la Pădurea Neagră se află 7 persoane.

Totodată, în ultimele 24 de ore, poliţiştii bihoreni au verificat 1.326 de persoane obligate să stea în izolare la domiciliu, fără să aplice vreo sancţiune pentru nerespectarea acestei măsuri.