O sătmăreancă de 36 ani şi un copil de 7 luni au fost răniţi, joi seară, într-un accident rutier produs în Oradea, la intersecţia străzilor Matei Corvin şi Apelor.

Potrivit unui comunicat de presă făcut public, vineri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 18.

"Un bărbat de 41 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării virajului spre stânga, şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 37 de ani, din judeţul Satu Mare", se arată în comunicat.

În urma accidentului rutier, şoferul celui de-al doilea autoturism, o femeie de 36 de ani şi un copil de doar 7 luni, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

"Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier", se mai precizează în informare.