Micutzu, unul dintre cei mai iubiţi artişti de stand-up comedy din România, ajunge la Oradea pe 6 şi 7 octombrie cu show-ul "În folosul comunităţii"!

După un an în care nu a fost atât de prezent pe scenă, comediantul revine "în folosul comunităţii", pe scenele din România, alături de colegii săi Geo Adrian, George Dumitru şi Alex Ioniţă. Inspirat dintr-o întâmplare adevărată din viaţa artistului, show-ul se bazează pe o premisă neaşteptată, care surprinde prin veridicitatea ei şi creează un contrast puternic cu modul în care este livrată.

Micutzu’ povesteşte, în stilul său caracteristic, întâmplarea prin care a trecut în urmă cu doi ani şi jumătate şi pentru care a primit pedeapsa de a lucra 30 de zile în folosul comunităţii, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Această poveste capătă o cu totul altă dimensiune pe scenă, datorită jocului său actoricesc inconfundabil, plin de ironie şi "fără filtre".

"Am văzut comunităţi în online, adică le percep ca fiind comunităţi pentru că aşa îşi numesc anumiţi influenceri oamenii care îi urmăresc. Aşa că, dragă comunitate din online, vreţi să ne vedem şi pe viu, în viaţa reală? Să ne strângem, să fim unii lângă alţii ca o comunitate reală? Voi, o comunitate, eu, munca în folosul ei!", spune Cosmin Nedelcu (Micutzu).

Parte dintr-un turneu naţional ce include 10 oraşe din ţară, spectacolele din Oradea garanteaza două seri de comedie autentică, pline de umor şi ironie. Biletele pentru cele două evenimente sunt deja disponibile şi pot fi cumpărate de pe website-ul iabilet.ro

Cele mai multe variante de early bird sunt deja sold-out, iar preţurile vor creşte în perioada următoare.

Detalii suplimentare despre bilete puteți afla printr-un mail la ticketing@sublimeromania.com

Bilete 6 octombrie, aici.

Bilete 7 octombrie, aici.

(Advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!