Sportivele clubului Basti Box Salonta s-au deplasat în weekend în Ungaria, la Halasztelek, unde în perioada 20-21 august au participat la turneul internaţional de box feminin "Wildcats in the ring".

Pentru acest turneu s-au înscris 76 de sportive din cinci ţări, Germania, Serbia, Slovacia, Romania, prin echipa salontană şi Ungaria.

Cele două pugiliste salontane, care au fost însoţite de antrenorul Sebastian Silaghi, s-au comportat exemplar, câştigând finala acestui turneu.

Lara Nagy, în cadrul categoriei 44 kg, a întâlnit-o în finală pe pugilista din Ungaria, Komjati Nora, iar Szabo Fanni Viktoria, la 42 kg, pe pugilista din Serbia, Nevena Ignjatovic.

Pe de altă parte, în aceste zile, în perioada 21-28 august, la Mangalia se desfăşoară Campionatul Naţional de box feminine, unde clubul salontan participa cu Anamaria Juhas, la 54 kg. Aceasta este câştigătoarea Cupei României, dar şi a numeroase turnee internaţionale din Germania, Ungaria şi România. Ea este însoţită de antrenorul Teodor Silaghi şi instructorul sportiv Ioan Duma.

Luni a avut loc primul cântar oficial al competiţiei, iar sportiva salontană a trecut fără probleme peste aceasta primă probă.