Două din cele patru terenuri de baschet de la Colegiul Emanuil Gojdu sunt în proces de reabilitare. Lucrările au demarat pe 20 mai şi urmează să fie finalizate până la 20 iulie.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, investiţia, în valoare de 271.000 lei, vizează împrejmuirea celor două terenuri cu o suprafaţă totală de 660 metri pătraţi cu stâlpi înalţi de patru metri, acoperirea cu plasă metalică împletită şi amplasarea unui covor de tartan.

"Lucrările sunt necesare atât pentru siguranţa elevilor care le utilizează, dar şi pentru buna desfăşurare a activităţilor sportive din cadrul colegiului", se menţionează în comunicat.

În urma lucrărilor de reabilitare, baza sportivă din curtea Colegiului Emanuil Gojdu va avea următoarele dotări: patru sisteme cu coş de baschet compuse din stâlpi de oţel, panou plexiglas şi inel, patru stâlpi multifuncţionali mobili, un fileu pentru volei şi tenis, două porţi minifotbal sau handbal de dimensiuni 3x2, fabricate din fier şi 3 mese de tenis din oţel galvanizat.