Clubul de fotbal feminin United Bihor, care reprezintă judeţul Bihor în campionatul naţional, a dat două jucătoare pentru reprezentativa U17 a României. 

Este vorba despre Higyed Ivett şi Kovacs Viktoria, care au fost convocate de selecţionerul lotului naţional U17, Andra Vela, pentru un stagiu de pregătire centralizată care s-a desfăşurat la Centrul Naţional CNAFM Buftea, în perioada 27-30 noiembrie.

Ivett Higyed, sportivă născută în anul 2006, joacă pe postul de fundaş central, iar Viktoria Kovacs, sportivă născută în anul 2007, este portar şi a fost recent împrumutată la formaţia Gyulai Amazonok din Ungaria (în Liga a II-a). 

Astfel, în ciuda problemelor financiare, „United Bihor devine tot mai puternică la nivel de junioare şi o pepinieră pentru loturile naţionale, echipele de U15, U13 şi U11 se numără printre cele mai puternice din ţară, de unde, în viitorul apropiat, vom mai vedea mai multe fete care vor face pasul spre echipa naţională, de la diferite categorii de vârstă", după cum transmite conducerea clubului United Bihor, într-un comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!