Poloiştii de la CSM Oradea au obţinut alte două victorii clare la cel de-al patrulea turneu din Superliga Naţională, care are loc în aceste zile la bazinul Crişul din Oradea. 

Astfel, în cursul zilei de joi, formaţia pregătită de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu a disputat două jocuri, impunându-se de fiecare dată la scoruri categorice.

Mai întâi, în prima reuniune a zilei, CSM a primit replica concitadinei CS Crişul, formaţie pe care a întrecut-o cu scorul de 14-3, după pe serturi s-a consemnat: 3-1, 3-1, 6-1 şi 2-0.

În acest joc, Silvian Colodrovschi şi Dragoljub Rogac au marcat câte 3 goluri, Bogdan Remeş, Seyia Adachi şi Nichita Ilisie câte 2 goluri, iar Theodor Filotti şi Richard Orşoş  câte un gol fiecare.

A urmat reuniunea a doua a zilei, când CSM Oradea a avut-o ca adversară pe Amefa Arad, formaţie pe care a învins-o şi mai clar, cu scorul de 19-4. Pe reprize, orădenii s-au impus cu 6-1, 3-2, 5-1 şi 5-0.

Din nou, Silvian Colodrovschi a marcat trei goluri, câte a reuşit, de altfel, şi Alexandru Vătrai. Vlad Georgescu, Dragoljub Rogac, Richard Orşoş şi Seiya Adachi au înscris câte 2 goluri fiecare, Cristi Dobre, Nichita Ilisie, Teodor Filotti, Bogdan Remeş şi Czenk Ferenc, câte un gol.

În etapa a III-a a turneului de la Oradea, CS Crişul s-a confruntat cu Rapid Bucureşti, cedând cu scorul de 5-12.

Turneul continuă până duminică, atunci când este programată ultima rundă.